Bij jou in de buurt

Het cultuurcentrum komt naar je toe! Onze Cultuurcoaches zijn er speciaal voor jou en luisteren naar je idee, helpen je een eind in de goede richting of brengen je in contact met kunstenaars, muzikanten en theatermakers uit Het Hogeland.

Informatie & samenwerken

Kunst bij jou in de buurt

Heb je een goed idee om je buurt leuker te maken? Wil je graag workshops in jouw dorpshuis dichtbij? Of een concert organiseren gewoon op straat? Je kunt het zo gek niet bedenken of we weten er wel een mouw aan te passen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Cultuurcoaches coming soon!

In onze organisatie en in onze gemeente is de cultuurcoach helemaal nieuw. Maar, zij zijn er speciaal voor jou! Deze zomer gaan ze hard aan de slag met het invullen van deze pagina, het opzetten van campagnes en het kennismaken met iedereen in Het Hogeland die iets met kunst en cultuur doet, of wil doen.

Binnenkort zullen zij zich voorstellen op deze pagina. Mis het niet! Hou onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Culturele Doedagen Het Hogeland

Culturele Doedagen Het Hogeland

Op de Culturele Doedagen nodigen wij samen met Vakland Het Hogeland alle inwoners van Het Hogeland uit te komen kijken, luisteren, meedoen en genieten van het culturele aanbod binnen de gemeente. De eerste twee zaterdagen in september stellen we een uitdagend...

Lees meer
Lessen op locatie weer mogelijk vanaf 19 mei

Lessen op locatie weer mogelijk vanaf 19 mei

Dankzij de versoepelingen in de corona-maatregelen mogen er sinds 19 mei weer muziek- en theaterlessen op locatie plaatsvinden. Update: En vanaf a.s maandag 7 juni zijn ook de groepslessen voor volwassenen (18+) weer toegestaan. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend...

Lees meer

Op de agenda