Basiscursus Theater Bedum (8-12jr)

Theater inspireert. Theater verbindt. Theater groeit. En theater is ook simpelweg hartstikke tof!

Heb je nog nooit eerder meegedaan? Geen probleem, dan is de basiscursus erg geschikt voor jou!

In de basiscursus oefen je verschillende technieken van het theatermaken met een groep leeftijdgenoten. Je leert in de basisprincipes van het theater maken en de lessen sluiten aan bij je eigen niveau. Om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te kunnen bereiken, hebben we een lage drempel. Iedereen kan meedoen!

Meld je dus snel aan, er zijn nog plekken beschikbaar!

 

Optreden voor echt publiek!

Een belangrijk onderdeel van de theatervorming is het optreden voor publiek. Elke cursus wordt afgesloten met een presentatie, waarbij de vorm varieert van een kleine presentatie voor ouders en bekenden tot een grote voorstelling met volledige P.R. en publiek van buitenaf.

Voorstellingen worden altijd samen met de jonge spelers gemaakt en gaan over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn.

 

Nog enkele plekken beschikbaar in Bedum

Vanaf 19 januari starten de theaterlessen weer. Op beide locaties is nog instroom mogelijk. Meld je snel aan!

Locaties:
Bedum, op dinsdag van 17.00-18.30 uur

 

Onze Basiscursus Theater wordt gegeven door:

Sarah van der Meere is docerend theatermaker, actrice en ondernemer woonachtig in Groningen. In 2018 studeerde zij af aan de opleiding Docent Theater van NHL Stenden. Haar minor Acting with Masks volgde ze in 2017 aan de Oslo Metropolitan University of Applied Sciences in Noorwegen. Zij heeft een passie voor maskertheater en het maken van interdisciplinaire performances. Het publiek aan het denken zetten over een bepaalde thematiek en hen tegelijkertijd een warme omhelzing te geven is een van haar uitgangspunten tijdens haar maakproces. Daarnaast geeft ze theaterlessen op onder andere de Cultuurcentrum Hogeland waar zij als uitgangspunt in haar lessen neemt dat iedereen zichzelf kan én mag zijn.

Nieuwe voorwaarden en tarieven 2021

Vanaf januari 2021 zijn Theaterschool Wonderboom, Muziekschool Hunsingo en Muziekschool Noordakkoord gefuseerd. Wij hanteren vanaf deze datum onze nieuwe lesvoorwaarden en tarieven.

Subsidie en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 18 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, komen in aanmerking voor gesubsidieerde reguliere muzieklessen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan! Wij nemen contact met je op en plannen een eerste kennismakingsles voor je in!