Basiscursus Theater Bedum (groep 5 t/m 8) – GEANNULEERD

LET OP: Deze cursus is helaas geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen. We hopen in 2022 wel weer een groep in Bedum te kunnen opstarten. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er weer een nieuwe theatergroep van start gaat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (je vindt de aanmeld-knop onderaan de pagina). Je kunt je interesse ook alvast doorgeven via ons contactformulier. Vermeld daarbij in ieder geval je leeftijd, en de locatie en theatercursus van je voorkeur – en je emailadres, zodat we contact met je kunnen opnemen zodra we de nieuwe cursussen gaan plannen.

Theater inspireert. Theater verbindt. Theater groeit. En theater is ook simpelweg hartstikke tof!

Heb je nog nooit eerder meegedaan? Geen probleem, dan is de basiscursus erg geschikt voor jou!

In de basiscursus oefen je verschillende technieken van het theater maken met een groep leeftijdgenoten. Je leert de basisprincipes van het theater maken en de lessen sluiten aan bij je eigen niveau. Iedereen kan meedoen!

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisschool, ervaring met theater is niet nodig!

Waar en wanneer?

De bovenzaal van gebouw De Meenschaar, Kapelstraat 9 te Bedum, op dinsdag van 17.00-18.30 uur.
De cursus start op dinsdag 28 september, er zijn 25 lessen. De laatste les is op 24 mei.
In de maand december zijn er vanwege de drukte rond Sinterklaas en Kerst géén lessen.

Tarief € 195,=

 

Onze Basiscursus Theater in Bedum wordt gegeven door:

Sarah van der Meere is docerend theatermaker, actrice en ondernemer woonachtig in Groningen. In 2018 studeerde zij af aan de opleiding Docent Theater van NHL Stenden. Haar minor Acting with Masks volgde ze in 2017 aan de Oslo Metropolitan University of Applied Sciences in Noorwegen. Zij heeft een passie voor maskertheater en het maken van interdisciplinaire performances. Het publiek aan het denken zetten over een bepaalde thematiek en hen tegelijkertijd een warme omhelzing te geven is een van haar uitgangspunten tijdens haar maakproces. Daarnaast geeft ze theaterlessen op onder andere de Cultuurcentrum Hogeland waar zij als uitgangspunt in haar lessen neemt dat iedereen zichzelf kan én mag zijn.

Nieuwe voorwaarden en tarieven 2021/2022

Voor het nieuwe cursusjaar 2021/2022 zijn de tarieven bekend!

Subsidie en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 18 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, komen in aanmerking voor gesubsidieerde reguliere muzieklessen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan! Wij nemen contact met je op en plannen een eerste kennismakingsles voor je in!