Basiscursus Theater vanaf klas 1 voortgezet onderwijs

Theater inspireert. Theater verbindt. Theater groeit. En theater is ook simpelweg hartstikke tof! Heb je nog nooit eerder meegedaan? Geen probleem, dan is de basiscursus erg geschikt voor jou!

In de basiscursus oefen je verschillende technieken van het theater maken met een groep leeftijdgenoten. Je leert de basisprincipes van het theater maken en de lessen sluiten aan bij je eigen niveau. Iedereen kan meedoen!

Deze cursus is bedoeld voor jongeren vanaf klas 1 van het voortgezet onderwijs tot ca. 18 jaar, ervaring met theater is niet nodig!

Waar en wanneer?

De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 te Winsum, op woensdag van 18.15-19.45 uur.
De cursus start op woensdag 29 september, er zijn 25 lessen. De laatste les is op 13 april.

Kosten € 195,=

Anniek Akkerman is een enthousiaste en bevlogen theaterdocent, die in 2019 afstudeerde als Docent Theater BA aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Al tijdens haar studie maakte zij diverse kinderproducties en jeugdvoorstellingen, was regisseur en artistiek leider van de Shakespeare-productie/communityvoorstelling 'Midzomernachtsdroom' in Gorredijk. Voor Wonderboom maakt zij dit schooljaar twee producties: voor groep 13 + B "De Storm en met de productiegroep 8-12 jaar een bewerking van Romeo en Julia van William Shakespeare. Als acteur speelde zij o.a. bij Jonge Sla Theater.

Nieuwe voorwaarden en tarieven 2021/2022

Voor het nieuwe cursusjaar 2021/2022 zijn de tarieven bekend!

Subsidie en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 18 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, komen in aanmerking voor gesubsidieerde reguliere muzieklessen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan! Wij nemen contact met je op en plannen een eerste kennismakingsles voor je in!