Popkoor &Core

Update: de repetities zijn weer begonnen op 1 september. Nog meedoen met de eerste serie van 7 repetities? Mail ons snel!

Zingen is het fijnste dat er is, alleen samen zingen is nóg leuker! In ons popkoor zing je samen met een enthousiaste groep volwassenen de leukste popliedjes. Ons popkoor &Core uit Bedum is een enthousiast en geweldig leuk popkoor. Wij repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in gebouw De Meenschaar aan de Kapelstraat 9 in Bedum. We zingen allerlei soorten popmuziek; van P!nk tot Pinkfloyd.

Je hoeft geen zangles te hebben om mee te doen aan het popkoor. De zangtechnieken worden tijdens de repetities behandeld. Ook is eerdere zang-ervaring niet noodzakelijk om mee te kunnen doen.

We hebben een open en gezellige groep en zijn altijd op zoek naar meer stemmen! Meld je dus snel aan en zing met ons mee, of kom eerst een keer vrijblijvend kijken!

 

Ons popkoor wordt gecoacht door:

Junior De Fretes

 

Lees onze lesvoorwaarden en tarieven

Korting en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 20 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, kunnen bij ons muziek- en theaterlessen volgen tegen gereduceerd tarief. Voor gezinnen met een (bijna-)minimum inkomen zijn er aanvullende mogelijkheden om het lesgeld vergoed te krijgen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan via het inschrijfformulier! Je ontvangt daarna een bevestiging van onze administratie. Bij muziekles is het ook mogelijk om eerst een proefles aan te vragen, dat kan hier.