Popkoor &Core

Belangrijke update: de Popkoor-repetities gaan op donderdag 20 januari 2022 weer van start! De door de recente (avond)lockdown gemiste repetities worden ingehaald. Wij zijn verplicht van deelnemers te vragen om hun coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen voor aanvang van elke repetitie. 

Zingen is het fijnste dat er is, alleen samen zingen is nóg leuker! In ons popkoor zing je samen met een enthousiaste groep volwassenen de leukste popliedjes. Ons popkoor &Core uit Bedum is een enthousiast en geweldig leuk popkoor. Wij repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in gebouw De Meenschaar aan de Kapelstraat 9 in Bedum. We zingen allerlei soorten popmuziek; van P!nk tot Pinkfloyd. Vanaf 19.45 uur beginnen we meestal met een kop koffie of thee en na afloop is er gelegenheid voor een borrel.

Je hoeft geen zangles te hebben om mee te doen aan het popkoor. De zangtechnieken worden tijdens de repetities behandeld. Ook is eerdere zang-ervaring niet noodzakelijk om mee te kunnen doen.

We hebben een open en gezellige groep en zijn altijd op zoek naar meer stemmen! Meld je dus snel aan en zing met ons mee, of kom eerst een keer vrijblijvend kijken!

 

Ons popkoor wordt gecoacht door:

Junior De Fretes

 

Nieuwe voorwaarden en tarieven 2021/2022

Voor het nieuwe cursusjaar 2021/2022 zijn de tarieven bekend!

Subsidie en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 18 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, komen in aanmerking voor gesubsidieerde reguliere muzieklessen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan! Wij nemen contact met je op en plannen een eerste kennismakingsles voor je in!