Het bruist van de activiteiten in het Kultuurhoes! Aanmelden kan via https://cultuurcentrumhogeland.nl/inschrijven/
Voor sommige activiteiten geldt een minimum (en/of maximum) aantal deelnemers; na aanmelding laten we tijdig weten of de cursus/workshop doorgaat .

Hieronder meer over de activiteiten

Masterclasses koken
Elke avond een ander menu, o.l.v. Ivo Poll. Neem pen en notitieboekje mee!
Betaling ter plaatse.

Introductie Mindfulness en zelfcompassie

Mandy Derksen leert je in 3 lessen door middel van oefeningen om meer aandacht te hebben voor het hier en nu, zonder oordeel.
Betaling ter plaatse.

DJ-workshop
Weet jij hoe elke grote DJ ter wereld begonnen is? Gewoon, door het uit te proberen. En dat kan jij ook doen! De Rijdende Popschool neemt alle benodigdheden mee naar het Kultuurhoes om je een avondje DJ te laten voelen.
Minimaal 10 deelnemers.

Workshop bloemschikken Voorjaar
Je maakt o.l.v. Jet Walrecht een mooi voorjaarsarrangement met bollen uit het seizoen, groen en mos. Je neemt het bloemstuk mee naar huis.
Aanmelden kan tot uiterlijk 27 april i.v.m. inkoop.
Minimaal 8 deelnemers.
Betaling ter plaatse.

 
Theatervoorstellingen
Op zaterdag 20 april vinden er 2 presentaties plaats in het Kultuurhoes in Wehe-den Hoorn. Beide presentaties zijn gratis toegankelijk!!

Om 15.30 speelt de kindertheatergroep hun zelfbedachte en -gemaakte toneelstuk ‘De Schoolreis’. Een schoolreisje! Altijd leuk! Toch? Misschien niet als je een hele vervelende strenge juf voor de klas hebt staan.. Maar daar verzint de bonte verzameling van leerlingen wel wat op! Wellicht dat er wel mensen zijn die hun kunnen helpen om van de juf af te komen.. Al lijken zij zo ook weer hun eigen plannen te hebben..

Om 19.30 spelen de jongerentheatergroep hun zelfbedachte en -gemaakte presentatie ‘Liefde?’ Liefde.. Een krachtig en universeel iets.. Wat is liefde? Waar is liefde? Hoe uit je liefde? Hoe kun je het vinden? Gaat het om liefde voor jezelf of voor een ander?
Deze presentatie bestaat uit allemaal losse scènes over hetzelfde thema, maar vanuit heel verschillende invalshoeken en met een flinke portie (zwarte) humor.