Korting op je les

Het kan zijn dat de kosten voor muziekles of theaterles te hoog zijn voor je. Mogelijk kun je korting krijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden, die we hieronder op een rij hebben gezet.

Subsidie Het Hogeland

De gemeente Het Hogeland verstrekt subsidie op instrumentale muzieklessen en theaterlessen voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar die in de gemeente wonen. In de vermelde tarieven voor het lesgeld is deze subsidie al verrekend.

Extra ondersteuning voor minima

Voor mensen met een laag inkomen is er extra ondersteuning mogelijk in de gemeente Het Hogeland. Via de volgende links is meer informatie te vinden over de verschillende regelingen en de daarbij behorende voorwaarden. Heb je nog vragen, of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

MeeDoen! Regelingen Het Hogeland
Kindpakket: www.leergeldhoogeland.nl

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Via het Jeugdfonds Sport en Cultuur Groningen kunnen kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag inkomen in de provincie Groningen toch meedoen aan muziekles, theaterles, dansles en/of sportles. Het jeugdfonds betaalt de lessen en eventueel spullen zoals lesboeken, de huur van een muziekinstrument of dansschoenen.

Download Ouderflyer Jeugdfonds Sport & Cultuur (2020)
Download Ouderkaart Jeugdfonds Sport & Cultuur