Subsidies en regelingen

Subsidie Hogeland

De gemeente Het Hogeland verstrekt subsidie op instrumentale muzieklessen voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar die in de gemeente wonen. In de vermelde tarieven voor het lesgeld is deze subsidie al verrekend. 

Financiële ondersteuning minima

Voor mensen met een laag inkomen zijn er bovenop de subsidie vanuit de gemeente Hogeland extra regelingen. Via de volgende links is meer informatie te vinden omtrent de verschillende regelingen en de daarbij behorende voorwaarden.

MeeDoen! Regelingen Het Hogeland
Kindpakket: www.leergeldhoogeland.nl

 

Provinciale regelingen

Via het jeugdfonds sport en cultuur kunnen kinderen en jongeren in de provincie Groningen toch meedoen aan muzieklessen en/of sportlessen. Het jeugdfonds betaalt lessen en eventueel spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.

Download Ouderflyer Jeugdfonds Sport & Cultuur (2020)
Download Ouderkaart Jeugdfonds Sport & Cultuur

Culturele Doedagen Het Hogeland

Culturele Doedagen Het Hogeland

Op de Culturele Doedagen nodigen wij samen met Vakland Het Hogeland alle inwoners van Het Hogeland uit te komen kijken, luisteren, meedoen en genieten van het culturele aanbod binnen de gemeente. De eerste twee zaterdagen in september stellen we een uitdagend...

Lees meer
Lessen op locatie weer mogelijk vanaf 19 mei

Lessen op locatie weer mogelijk vanaf 19 mei

Dankzij de versoepelingen in de corona-maatregelen mogen er sinds 19 mei weer muziek- en theaterlessen op locatie plaatsvinden. Update: En vanaf a.s maandag 7 juni zijn ook de groepslessen voor volwassenen (18+) weer toegestaan. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend...

Lees meer

Op de agenda