Muziek op schoot

Kom samen met je baby, dreumes of peuter liedjes zingen, muziek maken en dansen! In deze nieuwe les ga je samen met docent Rie-jetske Meinema spelen op kleine instrumentjes zoals trommels en schudeitjes en gaan we natuurlijk veel zingen. Samen muziek maken met je kindje zorgt voor een hechte band en onderzoek wijst uit dat kinderen die vroeg met muziek en ritme bezig zijn, later minder moeite hebben met lezen. Maar het allerbelangrijkste is dat het ontzettend leuk is om te doen!

De eerste cursus van dit seizoen nadert zijn einde maar vanaf januari kun je het opnieuw ervaren, in gebouw De Meenschaar te Bedum, op woensdag van 9.00 -10.00 uur. De cursus bestaat uit 8 lessen en kost € 65,=.
De cursus start, bij voldoende belangstelling, op woensdag 10 januari
 2024, je kunt je aanmelden t/m 31 december!
Doelgroep: baby’s, dreumesen en peuters van 6 maanden t/m 3 jaar, samen met een ouder/verzorger.
Inschrijven kan door het aanmeldformulier ‘muziek’ in te vullen, geef daar aan dat het om de cursus baby-, dreumes- en peutermuziek gaat.

 

 

Rie-jetske heeft haar opleiding gevolgd aan de theaterschool in Den Bosch en heeft gespeelde in meerdere theatershows. Tijdens haar opleiding is ze al gestart met lesgeven op muziekscholen. Na jarenlang zanglessen te hebben gegeven aan jong en oud, specialiseert ze zich nu in muziek aan de allerkleinsten. Het allermooist vind ze het contact tussen ouder en kind als ze samen muziek maken en ze hoopt hiermee een zaadje te planten voor een leven vol muziek.
Rie-jetske volgt momenteel de opleiding docent Muziek op Schoot, geïnspireerd door haar zoontje van 2 jaar.

Lees onze lesvoorwaarden en tarieven

Korting en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 20 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, kunnen bij ons muziek- en theaterlessen volgen tegen gereduceerd tarief. Voor gezinnen met een (bijna-)minimum inkomen zijn er aanvullende mogelijkheden om het lesgeld vergoed te krijgen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan via het inschrijfformulier! Je ontvangt daarna een bevestiging van onze administratie. Bij muziekles is het ook mogelijk om eerst een proefles aan te vragen, dat kan hier.