De vloer op! (18+)

Theater voor volwassenen

Twee acteurs, een beginsituatie. Margreet, jij bent de vrouw van Henk en wil dolgraag met hem eindelijk de vakantie maken die jullie al jaren plannen. Henk, jij bent net vreemd gegaan, en besluit de relatie uit te maken…

En dan ga je aan de slag! Bij De Vloer Op improviseren we erop los. Het begin is het vaste vertrekpunt, maar hoe het verhaal verder loopt? Dat ontdekken we terwijl we aan het spelen zijn. Wordt het een liefdesdrama? Of juist een humorvolle scene? Vergeven ze elkaar? Draait het om? Alle kanten kan je op. In mijn lessen werk ik met veel enthousiasme, positiviteit en (faal)plezier aan jouw groei als (beginnend) acteur. Zowel interessant voor beginners om de eerste stappen op toneel te zetten, als voor ervaren spelers om meer de diepte in te gaan.

In twee series van 8 lessen gaan we in een groep van minimaal 8 deelnemers aan de slag. Je kunt je ook inschrijven voor één van de twee series.

Laat je zien en meld je aan!

Waar en wanneer?

De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 te Winsum, op maandag van 19.45-21.45 uur.

De cursus bestaat uit 2 blokken van 8 lessen. De laatste les is steeds een presentatie op zondagmiddag.

Data 1e blok: 25 /10, 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12, 12/12.

Data 2e blok: 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 14/2, 28/2, 7/3, 13/3.

Deelname: € 140,= per blok van 8 lessen.

NB: graag aanmelden per blok!

Frank Odijk is ruim 12 jaar werkzaam als theatermaker. Hij werkt als regisseur, docent, trainer, workshopleider en (trainings)acteur, veel vanuit improvisatietheater. De laatste 6 jaar werkt hij voor Wonderboom, en ondertussen CCH, in het Hogeland. Zijn werkwijze zit vol positiviteit, interactie en enthousiasme. Het laten ontdekken van jezelf, groeien, jezelf uitdagen en verrassen. Doen, in plaats van (teveel) erover praten. En met veel faalplezier, want fouten maken mag. Ondertussen zet hij theater steeds vaker in om sociale vaardigheden, weerbaarheid en zelfvertrouwen te ondersteunen.

Nieuwe voorwaarden en tarieven 2021/2022

Voor het nieuwe cursusjaar 2021/2022 zijn de tarieven bekend!

Subsidie en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 18 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, komen in aanmerking voor gesubsidieerde reguliere muzieklessen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan! Wij nemen contact met je op en plannen een eerste kennismakingsles voor je in!