Improvisatie theater (18+)

Theater inspireert. Theater verbindt. Theater groeit.
 De basisprincipes van het theater maken worden onderwezen op een niveau dat aansluit bij de ontwikkeling van de deelnemers. In deze cursus voor volwassenen kunnen deelnemers met en zonder ervaring samen de vloer op. Dit is dé kans om met improvisatietheater aan de slag te gaan! Altijd al gedroomd om eens op de planken te staan? Dit is je kans. Onze ervaren docenten begeleiden je bij het improviseren!

In twee series van 10 lessen gaan we in een groep van minimaal 8 deelnemers aan de slag. Je kunt je ook inschrijven voor één van de twee series.

Laat je zien en meld je aan!

Dag en tijd: Dinsdag 20:00– 22.00 uur
Locatie: De Meenschaar, Kapelstraat 9, Bedum
Aantal lessen: 2 periodes (najaar, voorjaar) van 10 lessen x 2 uur

Periode 1: start 29 september, eind 8 december
Periode 2: start 12 januari, eind 23 maart (i.v.m corona zijn de data nader te bepalen.)

Afsluiting: tijdens de laatste les spelen we voor eigen publiek

Kosten € 195 (incl. 21 % BTW) per periode van 10 lessen.

 

Improvisatietheater wordt gegeven door:

Mijn naam is Frank Odijk en ik ben een motiverende en enthousiaste theatermaker. Ik werk als regisseur, docent, workshopleider en (trainings)acteur. Mijn basis ligt in improvisatietheater, en ik ben vanuit mijn communicatie-achtergrond 12 jaar geleden overgestapt naar communiceren via theater! Faalplezier is één van de belangrijkste punten in mijn lessen: je mag het allemaal verkeerd doen, daar leer je zelfs van, zolang je maar probeert en jezelf uitdaagt. Ik hou er van als leerlingen zichzelf ontdekken, en het verhaal vanuit hun komt. Dit jaar ben ik vooral bij projecten betrokken. Meer informatie: www.frankodijk.nl

Nieuwe voorwaarden en tarieven 2021

Vanaf januari 2021 zijn Theaterschool Wonderboom, Muziekschool Hunsingo en Muziekschool Noordakkoord gefuseerd. Wij hanteren vanaf deze datum onze nieuwe lesvoorwaarden en tarieven.

Subsidie en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 18 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, komen in aanmerking voor gesubsidieerde reguliere muzieklessen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan! Wij nemen contact met je op en plannen een eerste kennismakingsles voor je in!