Kunst om te leren!

Culturele Doedagen Het Hogeland

Op zaterdag 11 september houden we open dagen in Warffum (De Kunstkerk) en Uithuizen (dorpshuis De Fakkel & Jongerencentrum Express).

Er zijn proeflessen, workshops, optredens en meer! Kom kijken wat er bij jou past en vind je nieuwe hobby!

De open dagen zijn voor jong en oud, de toegang is gratis en reserveren niet nodig.

Tot snel!

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat houden de workshops precies in?

Muziekworkshops

Maak kennis met muziek! De muziekdocenten van Cultuurcentrum het Hogeland zijn op elke locatie met allerlei instrumenten aanwezig. Altijd al eens keihard willen drummen? Thomas zit voor je klaar! Toch liever eens de cello proberen? Mathilde is present!

Theater

Korte theaterworkshops van maximaal een half uur waarin we theaterspellen en -oefeningen zullen doen. Iedere workshop wordt afgesloten met een kleine presentatie. Toegankelijk voor iedereen van alle leeftijden, met of zonder ervaring!

Dans

Balletschool Noord-Groningen (Warffum). Een workshop Jazzdans voor verschillende leeftijden. Lekker in beweging op swingende muziek. Een combinatie van danstechniek en een leuke dans aanleren. www.balletschoolwarffum.nl

Popkoor

Popkoor Songbird (Warffum). Wij zijn Popkoor Songbird met 42 leden, dames. We repeteren dinsdagavond in Uithuizen. We zingen popmuziek, van soul tot hedendaags. wdebos@kpnplanet.nl

Doedagen en coronamaatregelen

Het programma van de Culturele Doedagen op iedere doorstroomlocatie is doorlopend. Dit betekent dat vooraf aanmelden en het tonen van een coronabewijs niet nodig zijn. Het kan wel betekenen dat je soms even moet wachten voor je in een lesruimte naar binnen kunt, als daar al het maximum aantal toegestane bezoekers binnen is.

Onze vakkundige docenten houden zich aan de nog geldende maatregelen, jij toch ook?
• volwassenen houden onderling 1,5 meter afstand;
• iedereen wast en ontsmet regelmatig de handen;
• hoesten en niezen doen we in de elleboog;
• als we verkouden zijn en/of koorts hebben, blijven we thuis.

Veel plezier gewenst!