Muziekdocenten van Cultuurcentrum Hogeland slaan de handen ineen en organiseren samen met hun leerlingen een benefietconcert voor Oekraïne! Op zaterdag 19 maart van 12.00 uur – 15.00 uur geven zij een doorlopend concert in de KunstKerk in Warffum. De toegang is vrij; alle zeer welkome donaties van bezoekers komen ten goede aan Giro 555.

Concert, rommelmarkt en taart

Stichting KunstKerk Hogeland in Warffum stelt haar prachtige kerk ter beschikking voor het concert van de leerlingen van Cultuurcentrum Hogeland, en organiseert die middag bovendien een rommelmarkt, die om 15u wordt afgesloten met een grote veiling. Het naastgelegen Spijslokaal verkoopt drinken en taart. Alle opbrengsten gaan naar Giro 555.

“Net als iedereen, zijn wij en onze leerlingen geschokt door de oorlog in Oekraïne, en maken we ons grote zorgen om het welzijn van de inwoners en de vele vluchtelingen. We willen iets doen!”, stelt pianodocent en initiatiefneemster Paulien Seinen. Iedereen die komt kijken en luisteren kan geld doneren (dit kan ook via QR code) en we hopen natuurlijk dat we samen heel veel kunnen inzamelen.

Oproep: Muziekleerlingen van Cultuurcentrum Hogeland die willen meedoen, kunnen zich vóór zondag 13 maart 18.00 uur aanmelden bij hun eigen docent.