Inwoners van het Hogeland, opgelet!
Ben jij graag creatief bezig? Ben je lid van een plaatselijke harmonie, fanfare of brassband? Speel je een muziekinstrument? Kom je wekelijks bijeen met je breiclub? Zing je graag, of zing je al in een koor? Speel je bij een amateurtoneelvereniging? Vind je het gewoon leuk om creatieve ideeën te bedenken of wil je op welke andere creatieve manier bijdragen aan Gronings Vuur in Het Hogeland?
Doe mee aan de creatieve werkplaats!
We werken vanuit de thema’s leefbaarheid en klimaatverandering. Hoe vind je het om te wonen, te werken en/of naar school te gaan in Het Hogeland? Hoe beleef je het landschap? Hoe denk jij om te gaan met de verandering van het klimaat?
Je ontmoet in deze werkplaats andere creatievelingen uit je eigen gemeente en je gaat met elkaar aan de slag. Samen bedenk je hoe je inhoudelijke thema’s in Het Hogeland onder de aandacht van het publiek kunt brengen met muziek, beeldende kunst, theater of iets totaal anders. En natuurlijk ga je met die ideeën aan de slag.
Sluit je aan en doe mee!
Samen met de verhalen die we in Het Hogeland ophalen bij inwoners, vormt dit vooronderzoek inspiratie voor de culturele productie die uitgevoerd wordt in september 2024.
Datum: donderdag 7 maart 2024
Locatie: Dorpshuis Nieuw Calvaria, Roodeschool
Tijd: inloop 19.00 uur, start 19.30 uur