Acteren en zingen, en dat tegelijkertijd! In de musicalproductiegroep leer je deze vaardigheden. Samen creëren we een leuk en spannend jaar waarbij we de planken opgaan met een mooie, uitdagende musical. Na een aantal lessen doe je auditie voor een rol binnen het stuk.
Omdat we toewerken naar een productie (= een echte theatervoorstelling) betekent dat dat je deel bent van een groep en zodoende elke repetitie aanwezig bent om een prachtige voorstelling neer te kunnen zetten.

De musicalproductiegroep is bedoeld voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisschool en jongeren vanaf klas 1 van het voortgezet onderwijs tot ca. 15 jaar. Ervaring met theater of musical is niet nodig!

Waar en wanneer?

Locatie: De Blauwe Schuit, Warfstraat 1, Winsum.
Dag en tijdstip: wekelijkse lessen op maandag van 16.30-18.30 uur. De cursus start op maandag 26 september 2022. Er zijn 25 lessen, een extra repetitie en een generale repetitie. In de schoolvakanties zijn er geen lessen, en vanwege de drukke tijd rond Sinterklaas en Kerst zijn er ook geen theaterlessen in december.

De dagen waarop de voorstellingen plaatsvinden zijn inmiddels bekend: zaterdagavond 13 mei en zondagmiddag 14 mei a.s.! Meer info volgt.

Kosten € 295,=

Docenten:

Hallo daar! De docent die zangles geeft aan de musical productiegroep ben ik, Marisa Cortes Moreno. Ik zing al heel wat jaren voor mijn plezier en vond het vroeger fantastisch om aan de middelbare schoolmusicals mee te doen (Grease, Hair, Fame). Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om voor docent muziek te studeren aan het Prins Claus Conservatorium. Zo kon ik nog meer groeien in mijn zangtechniek en nu kan ik anderen leren hoe fantastisch het is om te zingen in een groep! Met veel plezier geef ik zangles aan deze groep! Meestal zingen we de liedjes éénstemmig, maar af en toe komt er ook tweestemmigheid voorbij, wat supermooi klinkt! Aangezien ik ook een passie voor dansen heb, doen we ook choreografieën. Je hoeft niet de allerbeste zanger(es) te zijn, als je er maar plezier in hebt!

Dit is Sam Salomons. Van jongs af aan heeft hij zelf theater-, zang- en musicallessen gevolgd waardoor zijn passie hiervoor is ontstaan. Door stages te lopen bij theatergroepen zit Sam vol ervaring. Sam weet als geen ander hoe fijn het is jezelf te mogen uiten in theater!

"Wanneer zang, dans en theater samen één wordt geeft dat een magisch effect! Dat hoop ik te creëren!"