AMV

De AMV-lessen (Algemene Muzikale Vorming) zijn speciaal bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar die nog geen instrument bespelen. Het is een prima voorbereiding op de instrumentale les. De kinderen zijn actief bezig met bewegen, zingen, luisteren en zelf muziekmaken. Zo beleven zij spelenderwijs een brede kennismaking met alle basisaspecten van de muzikale wereld. De lessen vinden buiten schooltijd plaats.

Lesplaatsen: bij voldoende belangstelling start er een groep in diverse plaatsen
Groepsgrootte: maximaal 15 kinderen
Lesduur: 30 à 45 minuten per week, afhankelijk van de groepsgrootte
Lesinhoud: afhankelijk van de leeftijd van de kinderen / groepsindeling
Lesdag/tijd: in overleg met de deelnemers

Kun je nog niet kiezen voor een instrument? Meld je kind dan snel aan voor AMV! De leukste lessen bij Cultuurcentrum Hogeland!

 

Onze AMV lessen worden gegeven door:

Nieuwe voorwaarden en tarieven 2021

Vanaf januari 2021 zijn Theaterschool Wonderboom, Muziekschool Hunsingo en Muziekschool Noordakkoord gefuseerd. Wij hanteren vanaf deze datum onze nieuwe lesvoorwaarden en tarieven.

Subsidie en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 18 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, komen in aanmerking voor gesubsidieerde reguliere muzieklessen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan! Wij nemen contact met je op en plannen een eerste kennismakingsles voor je in!