Zang

Zingen is leuk! En het kan altijd en overal. Wil je graag leren zingen? Maak gebruik van je hele stem en trek alle registers open in onze zangles. Of je nou alleen voor jezelf beter wilt leren zingen, of in een band of musical, hier leer je je stem kennen en op verschillende manieren gebruiken. Geen stem is hetzelfde en met de juiste technieken leer je jouw favoriete popliedjes of klassieke stukken zingen.

Zowel voor kinderen als volwassenen bieden we zangles aan. Privéles of leren zingen in een (pop)koor of ensemble, beide is mogelijk. Voor professionele zangles op alle niveaus ga je naar Cultuurcentrum Hogeland!

 

Zangles wordt bij Cultuurcentrum Hogeland gegeven door:

Greetje is sinds jaar en dag de "muziekjuf" van Cultuurcentrum Hogeland. Ze leidt de Muziekclub in Winsum en Bedum en geeft AMV-lessen op vele basisscholen in de gemeenten Het Hogeland en Westerkwartier. Daarnaast is ze geschoold zangeres en zangdocent.

Lees onze lesvoorwaarden en tarieven

Korting en financiële ondersteuning

Alle leerlingen tot en met 20 jaar, die wonen in de gemeente Het Hogeland, kunnen bij ons muziek- en theaterlessen volgen tegen gereduceerd tarief. Voor gezinnen met een (bijna-)minimum inkomen zijn er aanvullende mogelijkheden om het lesgeld vergoed te krijgen.

Instrument huren

Heb je nog geen instrument? Overleg dan eerst met je docent, deze heeft goede tips m.b.t. de aanschaf of huurmogelijkheden. In sommige gevallen kan tijdelijk een instrument bij het Cultuurcentrum gehuurd worden.

 

Wil je deze les graag volgen?

Meld je dan snel aan via het inschrijfformulier! Je ontvangt daarna een bevestiging van onze administratie. Bij muziekles is het ook mogelijk om eerst een proefles aan te vragen, dat kan hier.