Anne Vos - van Dijk

Lees meer over Anne Vos - van Dijk

De cello heb ik reeds als klein meisje in mijn hart gesloten. De naam van het instrument kon ik nog niet zeggen, maar de strijkbeweging die kleine Anne maakte vertelde genoeg. Op mijn achtste verjaardag kreeg ik eindelijk mijn eerste cello. Al jong speelde ik in allerlei ensembles, orkesten en met koren mee. Het is gewoon zo gebleven.

Zowel de moderne als de barokcello bespeel ik graag. Soms als begeleidende continuospeler in uitvoeringen van oude muziek, maar ook vaak met een van mijn twee vaste duo’s. Daarnaast maak ik graag uitstapjes naar wereldmuziek of iets anders aparts.

Aan het Groninger conservatorium studeerde ik cello bij Ben de Ligt. Daarna studeerde ik in Enschede muziektherapie. Ruim tien jaar werkte ik als muziektherapeut. Sinds 2010 zing en speel ik met de jongste kinderen bij Kunstbedrijven in Zuidhorn en geef ik muziekles aan kleuterklassen in het Westerkwartier. Cellodocent ben ik met veel plezier in Beetsterzwaag bij Ars Musica.

Ik ben er trots op dat ik samen met Mathilde de cellolessen bij Cultuurcentrum Hogeland mag verzorgen. Hierbij richt ik mij vooral op de kinderen die cello willen leren spelen. Dat kan individueel zijn maar ook met een vriend of een vriendin samen. Maximaal een schooljaar is het zelfs mogelijk om samen met je kind cello te leren spelen.

Deze lessen kun je allemaal bij Anne Vos - van Dijk volgen:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.